„A kommentszekció egy része úgy gondolja, hogy mi vagyunk a legfelelőtlenebb és a legszarabb gazdák a világon” - mondta a színésznő.


Nyári Dia a Reggeliben már vidáman mesélt kutyájuk eltűnéséről, de a hétvégéjük még nem volt ennyire vicces - írja az RTL.hu.

Hiába próbálták a férjével együtt egész éjjel keresni, nem találtak rá.

Végül kiderült, hogy húsz perce volt szabadon a kutya, mikor egy trolisofőr megtalálta és hazavitte magához, majd visszajuttatta a gazdáinak.

Dia azt mondta, korábban soha nem történt ilyen és kikéri magának, hogy felelőtlen állattartók lennének. Sokan ugyanis ezzel vádolták meg őket:

A gyereket és az állatot is próbáljuk úgy nevelni, és tartani, ahogy neki a legjobb. Pórázon szoktunk mi is sétálni egyébként, nem vagyunk idióták. A sétánk egy adott pontján el szoktuk engedni, mert ő így tud pisilni és kakilni, majd behívjuk magunkhoz, ahogy azt a kutyaiskolában tanultuk. Esett az eső, és szem elől tévesztették egymást. A férjem egyből bepánikolt, hogy ő nem jöhet haza kutya nélkül”.

Dia elmondása szerint ő otthon volt a kisfiával, de azonnal a kutya keresésére indult.

„Egyébként az emberek nagy része nagyon jó fej volt, és tudta, hogy egy olyan helyzetben, amikor megkerült egy kutya, akkor lehet, hogy nem oda kéne a bölcseleteket alá írni. Sok mindent lehet ránk mondani, de azt nem, hogy ne lennénk felelős állattartók. Mi vagyunk az a család, akik ha látnak egy pöttyöt a kutyán, akkor egyből viszik az állatorvoshoz”.

VIDEÓ: A Részlet a Reggeliből


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!