Meglepetésre a DEAC hokicsapata megvédte a címét, miután a Magyar Kupa székesfehérvári döntőjében 4-3-ra legyőzte a Fehérvár AV19-et vasárnap. A hektikus mérkőzésen a debreceniek 3-0-ra is vezettek, innen egyenlített ki a házigazda, azonban az 58. percben Sági Martin találatával ismét a DEAC szerzett vezetést, a Fehérvár pedig hiába borította fel a pályát, majd támadhatott a végén hat a három ellen (két debrecenit kiállítottak, a kapusát pedig mezőnyjátékosra cserélte a Volán), az újabb fordulat már elmaradt.

A döntő hőse a DEAC kapusa, Hetényi Zoltán volt, aki 50 védéssel zárt, közte két nagy hárítással a meccs legvégén.

A korábban Székesfehérváron is védő Hetényinek még a hazai közönség is gratulált, többen lepacsiztak vele és a nevét skandálták a döntő után. Ez volt eddig a magyar hokiszezon legszebb jelenete.

Úgy érzem, hogy hazajöttem, hiszen tíz szezont lehúztam itt sok sikerrel, nagyon jó volt újra látni a régi ismerősöket.

Nagyon örülök, hogy ennek a részese lehettem, nagyon nagy dolog, hogy idegenben el tudtuk ezt érni. A srácokban volt szív és akarat, és ezzel szerencsére győzedelmeskedni tudtunk. Próbáltuk szívvel pótolni azt, amit lábbal nem tudtunk már, mert teljesen elfáradtunk" - nyilatkozta az M4-nek Hetényi.

A sorozat rekordere, a tizenötszörös kupagyőztes Ferencváros bronzérmes lett, miután 4-3-ra verte a DVTK Jegesmedvék csapatát a bronzmeccsen.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!