Az ausztrál úszószövetség a koronavírus-járvány miatt törölte a szeptemberre, Melbourne-be tervezett rövidpályás országos bajnokságot, és úgy határozott, hogy nem küld csapatot az ugyancsak 25 méteres medencében zajló decemberi világbajnokságra, amelynek Abu-Dzabi ad otthont.

A döntést hétfőn jelentette be a Swimming Australia, kiemelve, hogy az ország a Covid-19 harmadik hullámával birkózik, amelynek részeként nagyvárosokat és államhatárokat kellett lezárni, írja az MTI.

Az ausztrál úszók kiválóan szerepeltek az egy hete véget ért tokiói nyári olimpián, ahol 21 érmet nyertek, közte kilenc aranyat, ám a szigorú karanténszabályok miatt sok versenyzőjük még mindig nem térhetett haza otthonába.

Swimming Australia has today confirmed the cancellation of the 2021 Australian Short Course Swimming Championships, that were due to be held in Melbourne from 23-26 September.

- Swimming Australia (@SwimmingAUS) August 15, 2021

A szövetség közleményében jelezte, hogy azoknak az ausztrál úszóknak, akik egyénileg mégis indulni akarnak a december 15. és 20. közötti világbajnokságon az Egyesült Arab Emírségekben, s megfelelnek a válogatási követelményeknek, megadják a kellő támogatást utazásukhoz és elszállásolásukhoz.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!