Az Amazon válasza a Last of Us-ra! Bebizonyították, ez az óriás cég is tud legalább olyan jó posztapokaliptikus világot alkotni, mint az HBO. Sőt, sok tekintetben még talán jobb is, mint a zimbes-zombis, túlélő, apa-lánya sztori. Nem annyira személyes dráma, sokkal inkább vérgőzös utazás, egy igazi klasszikus sci-fi világba.

Aki nem ismerné a Fallout-jelenséget: a Fallout videojáték 1997-ben indult hódító útjára, akkor még az Interplay nevű, azóta már megszűnt cég készítette és az egyik legmeghatározóbb PC-s játékának tartják. Az 1998-as második rész többször is elnyerte a minden idők legjobb játéka címet, sok-sok szaklap toplistáján. A franchise fő csapásvonala egy időre eltűnt, aztán a Bethesda 2008-ban újjáélesztette és átültette a felülnézetes szerepjátékot, egy könnyedebb lövöldébe.

Számtalan próbálkozás volt a játéksorozat újjáélesztésére a 2008-as újragondolás előtt, de senki nem találta meg a tökéletes folytatást. A Fallout 3 se lett az, de nagyon ügyesen felépített marketingstratégiával és hatalmasnak tűnő játéktérrel rengeteg pénzt keresett a Bethesdának. Azóta sokat megélt a sorozat, egy negyedik epizódot, egy online lövöldét, de film sosem érkezett.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!