Enyhe, náthaszerű tünetei vannak a koronavírusos Gálfi Dalmának, aki az ausztrál nyílt teniszbajnokságra, illetve annak felvezető tornájára érkezett Melbourne-be.

Kapcsolódó

Pozitív lett a Covid-tesztje, karanténban készül az Australian Openre Gálfi Dalma

A magyar játékos tíz napig csak a szobájában edzhet a 11 nap múlva kezdődő selejtezőre.

A világranglistán 122. játékos elmondta a szövetségnek, hogy a szokásosnál fáradtabban érkezett Ausztráliába, ahol a szabályok szerint karanténba került, miután pozitív lett a tesztje. A 23 éves játékos hozzátette, nyugalmi állapotban normális a pulzusa, ami mindenképpen jó jel.

Egyedül az erőnlétem miatt aggódom, biztosan veszítek belőle, minél tovább tart ez a bezártság, annál többet. Én is indultam volna az e heti melbourne-i WTA-tornán, abból már semmi nem lesz, de azért jöttem, hogy feljussak az Australian Open főtáblájára, ebből a tervemből nem is szeretnék engedni

- mondta a játékos.

Gálfi kedden újabb koronavírusteszten vesz részt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!