A színész tagadja az elhangzottakat, és jogi lépéseket fontolgat.


Egyre durvább dolgok derülnek ki Will Smithről. Ahogy azt nemrég mi is megírtuk, a színész felesége, Jada Pinkett Smith bevallotta, hogy már hét éve külön élnek a színésszel. Ezt megelőzően pedig többször felröppent a hír, miszerint a páros nyitott kapcsolatban él, és Jada szeretőjét Will Smith elfogadta, sőt mit több, áldását adta a kapcsolatra.

Most pedig Smith egykori asszisztense, Brother Bilaal Tasha K műsorában teregette ki a szennyest a világsztárról. Állítólag még a Kaliforniából jöttem forgatása alatt történt az eset, mikor rányitott Smithre, aki éppen Duane Martin nevű kollégájával szexelt. A sorozat forgatása közben Smith egyszer csak eltűnt, pedig éppen jelenete lett volna, ezért mindenki keresni kezdte. Asszisztense miután már mindent felkutatott, benyitott Martin öltözőjébe, ahol kellemetlen helyzetbe csöppent.

- mondta az interjú során, ahol a színész méretére is utalt, és egy kislábujjhoz hasonlította Smith férfiasságát. Az egykori asszisztens olyannyira megorrolt az évek során a színészre, hogy még könyvet is írt róla sokat mondó Will Smith Demonic Circle címmel.

Az Oscar-díjas színész azonnal reagált a vádakra, és tagadta a történteket:

- írta közleményében, melyben arra is kitért, hogy fontolgatja, hogy az ügyben jogi lépéseket tegyen.

(via Femina)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!