A 23 éves fiatal kétségbeesetten kiáltozott édesapjához segítségért. A két orosz férfi néhány hónapja költözött az egyiptomi Hurghadába, ahol a támadás történt.


Egy orosz férfi az édesapja után kiáltozott, miközben egy cápa halálra marcangolta az egyiptomi Hurghada üdülőhelyen - írja a Daily Mail.

- kiabálja kétségbeesetten az esetről készült megrázó videón a 23 éves férfi, miközben a cápa elkezd körözni körülötte a támadás előtt. Ezt követően még megpróbált a partra úszni, azonban már nem volt menekvés a ragadozó elől.

A támadás közben is segítségért könyörgött a parton lévőknek, miközben a víz szépen lassan vörössé vált körülötte. A teste egyszer csak forogni kezdett a vízben, lábai pedig a felszín fölé emelkedtek, ahogy a cápa gyakorlatilag teljesen szétmarcangolta.

- mondta egy szemtanú.

Egy másik bámészkodó arról beszélt, hogy a kimentett nő sikoltozott, amikor megérkezett a partra, óriási sokkhatás érte.

A Vlagyimir Popov néven azonosított férfi néhány hónapja költözött apjával az egyiptomi üdülőhelyre. Az orosz külügyminisztérium az eset után megerősítette egy állampolgára halálát, amely cápatámadás miatt következett be. Arra kérték az orosz turistákat, hogy legyenek éberek a népszerű üdülőhelyen, és tartsák be a szálloda személyzetének utasításait.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!