Megdöbbentő részleteket árult el lánya öngyilkosságának előzményeiről Bertók Kriszti édesanyja. A megtört asszony szerint a lánya annyira szégyellte ezt a kapcsolatot, hogy nem beszélt róla senkinek.


Ahogy arról korábban beszámoltunk, tavaly nyáron, mindössze 25 éves korában meghalt Bertók Kriszti modell, fotós, a Bánkitó fesztiválfotós csapatának tagja. Akkor a népszerű fesztivál így búcsúzott tőle: „Kriszti csodálatos, szelíd, végtelenül kedves ember volt, mindemellett Magyarország egyik legjobb fesztivál- és bulifotósa. Mindannyian, akik ismertük, mérhetetlenül le vagyunk sújtva. A pillanatok, amiket meglátott és megörökített, valójában őt is halhatatlanná tették. Örökké velünk lesz a képein keresztül”.

Fogalmam sincs, hogy kell élni ezután! Nem is biztos, hogy akar egyáltalán az ember élni…de a szerettei miatt muszáj! A testvérei és én is Vele voltunk, az utolsó percéig. Ezeket az érzéseket nem lehet se elmondani, se átérezni. Sokszor kikapcsol az agyam és teljesen érzés mentes vagyok. Máskor ellepnek és kimondhatatlan érzelmek szinte megsemmisítenek” – írta a fiatal fotós édesanyja a Facebookon és azt sem tartotta titokban, hogy lánya önként választotta a halált.

Úgy tudja, a barátjával beszélt utoljára a lánya – írja a 444.hu.

„Összevesztek, ő elment enni, és mire visszament… Nekem az is furcsa, hogy egy pár úgy összeveszik, hogy az egyikőjük megöli magát, a másikuknak meg nincs gyomoridege, hanem beül valahova enni. (…) Amikor 2022 nyarán összeismerkedtek, nagyon sok jó dolgot mondott el Kriszti róla. Aztán megváltozott: a férfi alázta, és a legdurvább az volt, hogy el is hitte magáról, hogy a fiúnak igaza van. Teljesen magára maradt, annyira szégyellte ezt a kapcsolatot, hogy nem beszélt róla senkinek” – nyilatkozta a megtört édesanya.

Takács Krisztina azt is elárulta, hogy a férfi agresszív volt, összetörte Kriszti telefonját, monitorját és a szőnyeg tele volt apró szilánkokkal. A húga szerint Krisztinek kisebb szorításnyomok látszódtak a nyakán és a kezén. Ezek után próbálta rávenni, hogy menjenek el a rendőrségre, de Kriszti akkor azt mondta, hogy ő is védte magát és ő is bántotta a fiút.

„Azt szeretném, hogy azok a nők, vagy akár férfiak, akik hasonló helyzetben vannak – mindenki, aki bántalmazó kapcsolatban él – önmagukat válasszák. Nem kell a másikat választani, önmagukat válasszák! Kérjenek segítséget, és kapaszkodjanak ki ebből, mert nem véletlenül hívják azokat az embereket túlélőnek, akik ebből kiszállnak” – mondta az asszony.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!