Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A következő pasik szinte az összes nő szívét képesek meghódítani. Érzékiek, romantikusak, mégis erősek, határozottak, macsók. Lássuk, konkrétan kikről van szó.

1. Skorpió férfi

Született sármőr, mágnesként vonzza magához a nőket. Ahogy beszél, ahogy mozog, ahogy nevet, a nők nem tudnak ellenállni neki. Tehetséges, titokzatos, magabiztos, aki bízik a képességeiben. Akibe szerelmes lesz, hozzá hűséges marad, és gondoskodni fog párja biztonságáról, kényelméről.

2. Oroszlán férfi

Minden területen rendkívül szenvedélyes, atléta termetű, energikus, jókedvű, egy igazi csábítógép, akinek nem lehet ellenállni. Tudja, hogy mit akar, tisztában van a képességeivel, és a párját akár élete végéig képes a tenyerén hordania. Az Oroszlán férfi imádja azokat a nőket, akik kitűnnek a tömegből, akik különlegesek.

3. Halak férfi

Nagy nőcsábász hírében áll, mert érzékenységével, odafigyelésével képes meghódítani a női szíveket. Remekül kommunikál, tudja, hogy mivel lehet megfogni a nőket. Vonzó kisugárzással rendelkezik, kissé idealista, romantikus alkat, és empatikus, ami viszonylag ritka a férfiak körében.

4. Rák férfi

Maszkulin típus, de emellett érzékeny, intelligens, amiért még jobban vonzódnak hozzá a nők. Remekül lehet vele beszélgetni, észrevétlenül lopja be magát a nők szívébe. Leginkább a Bika, Bak, vagy Szűz nőkkel tud remek, hosszantartó szerelmi kapcsolatot kialakítani. Szerelme iránt rendkívül elhivatott, aki mellett a végsőkig képes kitartani.

5. Szűz férfi

Rendkívül okos, művelt, rafinált és vicces. Minden meg van benne, amire buknak a nők. Ha szerelembe esik, odaadó és figyelmes pár válik belőle, aki mindent megtesz párjáért, mert számára a legnagyobb öröm, ha a szerelme boldog. Őszinte, megbízható típus, aki igyekszik mindenben megtalálni a tökéletest.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!