A pilóta katapultált, a kislány öccse és a szülők is túlélték a tragédiát. Feltehetően egy madárral ütközött a repülőgép.


Előkerült egy videó, amin a szombati, Torino közelében történt tragikus repülőgép-baleset látható. A felvételen jól látszik, ahogy az MB-339 gyakorló és harci repülőgép óriási sebességgel száguld a föld fel, majd röviddel a becsapódás előtt a pilóta katapultál.

A robbanás ereje egy autót felemelt, a benne ülő négytagú családból a 12 éves kislány életét vesztette, míg 5 éves öccse másodfokú égési sérüléseket szenvedett. A kocsiban ülő szülőket sokkos állapotban vitték kórházba, de ők szinte sértetlenül megúszták a tragédiát.

Feltételezések szerint az olasz repülőgép egy madárral ütközhetett, ezért zuhant le. Az MB-339 egy vasárnapi légi bemutatóra készült. Az eseményt a történtek miatt lefújták.

A balesetről készült megrázó videót itt lehet megnézni:

Egy héttel ezelőtt a Székesfehérvár melletti Börgöndön zuhant le a légiparádé során egy oldtimer repülőgép. Akkor a két pilóta meghalt, egy család tagjai közül pedig többen is égési sérüléseket szenvedtek:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!