Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Szeptember 13-án folytatódott a Kecskeméti Törvényszéken Aurelio büntetőpere, amelyben harmadmagával elkövetett emberrablással és bántalmazással vádolják.

A ValóVilág egykori győztese még hisz abban, hogy felmentik, de akár 8 év börtönt is kiszabhatnak rá. Az egykori villalakó azzal is számol, hogy börtönbe is kerülhet, bízik benne, hogy ha így alakul, akkor sem törik meg.

A vád szerint Aurelio Caversaccio zsebéből 200 ezer forintot loptak ki egy bajai kocsmában, és mivel a VV-győztes tudni vélte, hogy csakis L. K. lehetett az elkövető, két barátjával megkeresték. A gyanú szerint a fiatalembert bántalmazták, majd mivel - elmondása szerint - L. K. a pénzt a nagyszüleinél rejtette el, odavitték.

"Megfogadtam, csendben hallgatom végig a tanúkat, de nem tudtam magamban tartani az indulatokat, annyira ellentmondásosak a vallomások. Itt egy baráti társaság formálja az ügy menetét. Róluk Baján köztudott, megbeszélték, hogy megszívatnak" - mondta a Blikknek a VV6 győztese a tárgyalás után.

"Lefogták K.-t, majd Aurelio ököllel többször gyomron ütötte. K. sírt a bántalmazástól, és azt mondta, a pénz a nagymamájánál van. Utána, úgy láttam, betuszkolták egy kocsiba" - olvasta dr. Fodor Endre bíró S. B. megerősített vallomását.

"A másik két fickó lefogva tartotta K.-t, és Aurelio teljes erőből ütötte. Utána odarángatták az autóhoz, majd behúzták" - emlékezett a másik tanú, V. D.

Aurelio nehéz időn megy keresztül, bírósági ügy mellett menyasszonya is elhagyta.

"Ez valóban nagyon kemény… Úgy gondolom, ezzel az eshetőséggel is számolnom kell, bár szerintem a börtönre nem lehet lelkileg felkészülni, ahogy a luxusbörtönre sem lehetett annak idején. Van már némi tapasztalatom a bezártságról, a ValóVilág pszichológusa akkoriban megállapította, tudok zárt közösségben élni." - magyarázta Aurelio a lapnak.

"Mindenhonnan felálltam már, innen is fel fogok! Nem fogom hagyni, hogy egy igazságtalan dolog miatt kelljen bűnhődnöm. A menyasszonyomat is visszaszerzem, és hiszem, hogy győz az igazság!" - tette hozzá.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!