Nemcsak a lány, de rengetegen kiakadtak.


Elkeserítő történetet osztott meg egy esküvős Facebook-csoportban egy menyasszony. Leírta, hogy egy csodálatos férfi a vőlegénye, ám a leendő anyósával vannak problémái. Az asszony ugyanis arra kérte a menyét, hogy ne hívja meg a mozgássérült apját az esküvőre.

A férfi egy csúnya balesetet szenvedett, amikor a menyasszony még kislány volt. Ennek következtében a teste jelentős része megégett, elveszítette az egyik lábát, és más számos maradandó sérülése is lett. Ez sosem zavarta a nőt, ám úgy tűnik, az anyóst annál jobban.

A menyasszony elmesélte, hogy az utóbbi hetekben a vőlegénye kezdett furcsán viselkedni, amikor az esküvőről beszéltek.

Majd a férfi édesanyja egyszercsak felhívta a menyét azzal, hogy szerinte az apjának nem kellene ott lennie a lagzin. Ezt azzal indokolta, hogy a vendégek megbámulnák és sajnálnák a férfit, aki a gyerekeket is "traumatizálná" a látványával.

Ezért az anyós azt javasolta, hogy a nagy nap előtt tartsanak egy kisebb összejövetelt szűk családi körben, ahol ott lehet a fia apósa is. Ez érthetően nagyon érzékenyen érintette a menyasszonyt.

"Nagyon elkeseredtem, ezt anyukám is észrevette. Amikor elmondtam neki, hogy mi a baj, azt mondta, hogy ők apával megértik ezt, amitől még rosszabbul éreztem magam. Lehet, hogy van valami abban, amit a leendő anyósom gondol, de inkább őt nem hívnám meg az esküvőmre, mint az édesapámat"

- írta a 27 éves nő.

A Facebook-csoportban, ahol posztolta a történteket, sokan egyetértettek vele. Az anyós rengeteg támadást kapott a kommentelőktől.

"Ez a legundorítóbb dolog, amit valaha olvastam. Én dobnám a pasit és az egész családját is"

- írta valaki.

"A tény, hogy a vőlegényed nem küldte el az anyját a fenébe ezután, azt igazolja, hogy rossz családba készülsz beházasodni" - figyelmeztetett egy kommentelő.

"Fuss, ez a nő egy szörnyeteg" - javasolta egy másik hozzászóló a menyasszonynak.

"Én tizenkét éve veszítettem el az édesapámat. Még mindig rettegek az esküvőm napjától, mert nem lesz ott, hogy elkísérjen az oltárig. Sz.rd le az anyósodat, és vonulj az apáddal a nagy napodon. Én BÁRMIT megtennék, hogy ott legyen az édesapám"

- osztotta meg gondolatait egy másik nő.

Ti mit gondoltok? Mi a helyes döntés ebben a helyzetben?

Forrás: Metro



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!