Az engedélyekből kiderült, hogy rossz címre mentek bontani. De addigra már késő volt: a munkások a földdel tették egyenlővé az atlantai házat.


Sokkot kapott egy nyaralásból hazatérő atlantai nő, akinek a házát tévedésből ledózerolták, írja a Unilad. Susan Hodgsont a szabadsága közben azzal hívta az egyik szomszéd, hogy felbérelt-e valakit, hogy elbontsa az éppen üresen álló házat. A nő először azt hitte, hogy ez valami tréfa.

- tájékoztatta a szomszéd a nyaraló nőt. Amikor a szomszéd felhívta a munkások figyelmét arra, hogy itt valami tévedés lesz, a bontáson dolgozók azzal hajtották el, hogy fogja be a száját és törődjön a saját dolgával.

Ezután a nyaraló nő egyik családtagja is a helyszínre érkezett, hogy kiderítse, mi folyik a háznál. Amikor elkérte a munkások engedélyét, kiderült, hogy rossz címre mentek bontani.

A ház ugyan 15 éve üresen állt, de a tulajdonosok rendben tartották az épületet és környékét: rendszeresen nyírták a füvet, bedeszkázták az ablakokat és takarítottak az udvaron. Az épület után fizették a szükséges adókat, egyszóval semmi nem indokolta az épület lerombolását.

Hodgson azóta hivatalról hivatalra jár, hogy kártalanítást kapjon, de egyelőre nem járt sikerrel. Az már kiderült, hogy a You Call It We Haul It (Ön hív, mi szállítunk) nevű cég áll a téves épületbontás mögött. Azonban hiába hívta a vállakozást, nem álltak szóba vele.

A vállalat egy közleményben jelezte, hogy sajnálja a történteket, kivizsgálja az esetet és dolgozik a probléma megoldásán. Hodgson akkor lenne elégedett, ha eredeti állapotában visszakaphatná a házat.

A véletlenül ledózerolt házról a helyi tévé híradója is beszámolt:

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!