A színész ígéretet tett arra, hogy hamarosan induló podcastjában részletesen kivesézi a történteket. Szerinte rengeteg törvénysértést követtek el a hatóságok a nyomozás során.


Árpa Attilát 1 év 8 hónap, végrehajtásában 2 évi próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre, míg két társát 1 év 6 hónap, illetve 1 év börtön fokozatú, egyikük esetében 2 év, a másikuknál 1 év próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték kedden, írja a Blikk.

A másodfokú bíróság az ügyben kábítószer-kereskedőként elítélt I. rendű terhelt elsőfokú ítéletét helyben hagyta. A Fővárosi Ítélőtábla jogerős, másodfokú ítéletével az ismert médiaszemélyiséget és két művésztársát bűnösnek mondta ki társtettesként, forgalmazással elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettében.

Az ügy kapcsán Árpa Attila egy Facebook-posztban magyarázta el, hogy pontosan mi történt:

„Jó hírem van, boldog nap ez a mai. 5 év után végre lezárult ez a nevetséges ügy.

Főleg az ügy főnyomozója és az ő egészen érdekesen alakuló karrierje lesz a fő téma. Valamint az a rengeteg törvénysértés, amit a nyomozóhatóságok elkövettek. Mert arról persze. egy szót sem ejtettek. Nem. Nem félek. Ha mostanában mégis történne velem valami, legalább tudni fogjátok, hogy miért. A lényeg, hogy vége.”


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!