Hazánkban is összejött már néhány elég sikeres adománygyűjtő akció bizonyos esetekben, de az Egyesült Államokban azért két szempillantásnál nem kell sokkal több idő elérni a kitűzött összegeket, főleg, ha egy-egy híresség is beszáll az adományozásba.

Most Arnold Schwarzenegger osztotta meg közösségi oldalán, hogy közel 330 milliárd forintnyi összeget ajánlott fel az egészségügyi dolgozókat támogató alapítványnak, hogy így vegye ki a részét a koronavírus elleni küzdelemből.

Soha nem hittem abban, hogy a kanapén ülve, arról panaszkodva milyen rossz a helyzet bármit megold, azt gondolom, hogy mindenkinek bele kell adnia a saját részét, hogy a dolgok jóra forduljanak. Ez egy egyszerű módja annak, hogy megvédjük az igazi hősöket a frontvonalon, a kórházainkban és büszke vagyok, hogy a részese lehetek. Egymillió dollárt adományoztam és remélem, hogy aki megteheti az szintén támogatja ezeket a hősöket

- írta Schwarzenegger.

Arnold Schwarzenegger a jakuzzijából üzent a szabályszegőknek

Nem érti az embereket.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) által megosztott bejegyzés, Márc 24., 2020, időpont: 10:04 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram/@schwarzenegger


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!