Budapest szívében, a legfelső emeleten kialakított kétszintes luxuslakásban él Magyarország 37. leggazdagabb embere. De lehet, hogy már nem sokáig.


Megmutatta 1,4 milliárd forintot érő luxuslakását a Blikknek Jákob Zoltán. Magyarország 37. leggazdagabb embere fél éve él az V. kerületi ingatlanban, amit 1 milliárd forintért vásárolt, majd további 300-400 milliót költött a berendezésre.

A luxusépület legfelső szintén kialakított lakásból pompás panoráma nyílik a Váci utcára, a Dunára és a Budai Várra is. A kétszintes lakást a modern elegancia és a letisztultság mellett néhány egyedi kincs is jellemzi. Ilyen például egy értékes földgömb.

– mondta a lapnak Jákob Zoltán, majd egy Mauritiusról származó szobrot is megmutatott.

„Azt hiszem, összesen nyolc van belőle a világon. Nagyon tetszenek a női alakokat ábrázoló művek, különösképpen, amelyek kicsit át vannak formálva, ahogy ez is a hosszított lábaival és a szárnyakká alakított kezeivel. Utánam küldték, de nem emlékszem pontosan, mennyibe került, pár millió forint lehetett” – mesélte a milliárdos.

Jákob Zoltán otthonában egy ritkaságszámba menő Biblia is helyet kapott.

- mutatja büszkén a könyvet a körömkirály.

A következő Nagy Ő elárulja, hogy kifejezetten rendszerető férfi, de ebben segítségére van évek óta egy bejárónő is, aki a bevásárlásért is felel. Könnyen elképzelhető azonban, hogy hamarosan ismét költözik.

– zárta az üzletember a kilátásban gyönyörködve.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!