Megjelent a pikniken az ellenzéki tüntetésszervezés egyik legszínesebb alakja, Szabó Bálint volt önkormányzati képviselő is. Ott van már maga Orbán Viktor is.


Folyamatosan érkeznek a kormánypárti politikusok és közéleti szereplők az éves kötcsei polgári piknikre, ami az év egyik legnagyobb kormánypárti eseménye, és ahol minden évben felszólal Orbán Viktor is. Igaz, ma feltűnt egy váratlan szereplő is:

Az RTL beszámolója szerint szombat délután megérkezett már a helyszínre Rákay Philip fideszes influenszer, aki egy aranyszínű Mercedessel gurult be. Rajta kívül ott van már Kubatov Gábor pártigazgató, Révész Máriusz országgyűlési képviselő és Harrach Péter KDNP-s politikus, egykori frakcióvezető is. Időközben feltűnt már maga a miniszterelnök is (címképünkön).

Elmaradhatatlan szereplő az utóbbi években Szilágyi Ákos, Orbán Viktor deklaráltan egyik legnagyobb rajongója, aki idén nem a miniszterelnököt, hanem Soros Györgyöt ábrázoló pólóban jelent meg. A ruhadarabon az amerikai milliáros képe mellett szabadkőműves szimbólumok és egy felirat is megjelent, miszerint Soros „a szabad világ elpusztítója”.

Akárcsak tavaly, idén is megjelentek civil tüntetők az esemény bejáratánál: a devizahitel-károsultakat Nem Adom a Házamat Mozgalom aktivistái molinókkal készültek, de ott volt a híres-hírhedt ellenzéki politikus, volt önkormányzati képviselő, Szabó Bálint is. Szabó tavaly botrány okozott a polgári pikniken, akkor a rendőrségnek kellett közbeavatkoznia. Később azután felfüggesztett börtönbüntetésre is ítélték, mert veszélyes manőverrel bevágott a miniszterelnök konvoja elé.

Az eseményről az RTL fotóit EZEN A LINKEN lehet megnézni.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!