Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Sok férfi, köztük jóképű, gazdag és befolyásos férfiak is, valamilyen okból jobban kedvelik a náluk idősebb nőket.

Fordított esetben nyilvánvaló a dolog. A nők sikeres, érettebb férfiakat választanak, ez valahogy genetikailag megalapozott, és egyáltalán nem tűnik természetellenesnek, de amikor ennek az ellenkezőjéről van szó, összezavarodunk.

Vajon milyen szupererővel rendelkeznek ezek a nők?

Kezdjük Rick Owens esetével

Nem mindenki ismeri a híres divattervező nevét, akinek megdöbbentő és sajátságos megjelenését képtelenség nem észrevenni.

A tehetséges Rick felesége és egyben múzsája a nála 25 évvel idősebb Michèle Lamy. Michèle-nek mellesleg aranyfogai, tetovált ujjai, fekete haja van, és összességében sajátos megjelenése.

Owens azt állítja, csak neki köszönheti a sikerét - a múzsának, aki egykor kitartóan hitt benne. Az életkornak számára nincs jelentősége.

Vivienne Westwood és Andreas Kronthaler

Vivienne Westwood, a neves divattervező, az idén ünnepelte 78. születésnapját. Férje, Andreas Kronthaler, 25 évvel fiatalabb nála, de Westwoodot egyáltalán nem érdekli ez a különbség, már évtizedek óta együtt vannak.

Az egyetemen ismerkedtek meg, ahol Westwood tanított, Andreas Kronthaler pedig az egyik tanítványa volt, és kimondhatatlanul beleszeretett a nőbe. "Nem tudok, és nem is akarok nélküle élni", nyilatkozta egyszer Kronthaler.

Britney Spears és Sam Asghari

A 23 éves sportoló megdöbbenti az embereket, akik azt kérdezgetik: "vajon miért lehet rá szüksége?"

Annak ellenére, hogy Britney csak 35 éves, az énekesnő megjelenése hagy némi kívánnivalót maga után. Vajon mi lehet az ok: pénz, hírnév, vagy szerelem?

Madonna és Brahim Zaibat

Amikor megismerkedtek, a férfi még csak 25 éves volt. Az énekesnő szeretett volna összeházasodni a fiatal koreográfussal, de valamilyen okból kettejük útjai mégis különváltak.

De nem ő volt az első és nem is az utolsó a sorban. Madonna általában a nála jóval fiatalabb férfiakat kedveli, akiket úgy tűnik, szintén nem zavar az énekesnő életkora.

Celine Dion és Pepe Munoz

A táncos 33 éves. A rossz nyelvek szerint kapcsolatuk a pénzen és a hírnéven alapul, de az énekesnő azt állítja, nagyon boldog a férfi mellett. Te mit gondolsz?

Emmanuel és Brigitte Macron

Emmanuel Macron évekkel korábban szeretett bele Brigitte-be, amikor a férfi még főiskolai hallgató volt. Azóta a pár minden idejét együtt tölti. Vajon sejthette Brigitte, hogy férjéből egy nap még elnök válik? Valószínűleg nem.

Brigitte házas volt, három gyerek édesanyja, francia nyelvet és irodalmat tanított, és vezette az iskola színházát, ahol a hosszú, göndör hajú, jóképű fiatalember is játszott. Nemrégiben az egyik televíziós csatorna bemutatott egy 1993-as anyagot: Macron madárijesztőnek öltözve játszik egy Jean Tardieu darabban. A közönség tapsol, az előadás rendezője pedig, Brigitte, felmegy a színpadra, és ott áll a színésze mellett. A férfi akkor 16 éves volt, a nő pedig 40.

Mégis mi lehet a Macron-jelenség oka? Megszoktuk, hogy egy nő fiatalabb legyen a partnerénél, vagy legalábbis vele egyidős, és nem fordítva. De egyre több olyan párral találkozunk, ahol fiatalabb férfi idősebb nőt választott maga mellé. Vajon miért?

Egyesek azt állítják, hogy létezik egy bizonyos férfitípus, aki egy második anyát keres, aki gondoskodik róla, és védelmet nyújt neki. Én szeretném azt hinni, hogy mindennek ezek a bölcs nők az okai, akik nem akarnak megöregedni, és magabiztosan mennek előre, nem feledkezve meg a saját boldogságukról.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!