A 28 éves nő úgy lövöldözött a házban, hogy négy kiskorú gyermeke is ott volt a közelben.


Letartóztattak egy 28 éves nőt az amerikai Tennessee államban, mert a gyanú szerint elsütött egy fegyvert otthon, amikor négy gyermeke is a házban volt.

Erről Kaydra Johnson kislánya számolt be az iskolájában írásban, méghozzá meglepően részletesen:

Az iskolában nagyon megdöbbentek ezen, értesítették is róla a rendőrséget és a gyermekvédelmi hatóságot. Amikor az egyenruhások kimentek a családhoz, az anyát odakint találták, miközben 4 éves és egyéves gyereke a házban volt. A nő azt mondta, hogy már egy órája kizárták az otthonából. A rendőrök betörték az ajtót, majd miután megbizonyosodtak róla, hogy a két kisgyerek jól van, átkutatták a házat. Két fegyvert is találtak. a folyosó, a nappali és az egyik hálószoba falán pedig számos golyónyomot fedeztek fel.

A szülők elfajuló veszekedése közben az anya elmondása szerint három gyerekük a kanapén ült, egyikük pedig a fürdőszobában volt. A férj nem sérült meg a lövöldözésben.

A gyermekvédelmi hatóság két gyereket a nagymámánál, kettőt pedig a nagynéninél helyezett el a történtek után. Az anyát már kiengedték az őrizetből, kiskorúak veszélyeztetése miatt kell majd bíróság elé állnia február végén.

Forrás: Unilad


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!