Kedden még csak lassú volt a honlap, de úgy látszik, nem sikerült úrrá lenni a problémán, és ma ki is feküdt az oldal a hatalmas roham miatt.


Mi is megírtuk, hogy a hét elején elkezdték a jegyárusítást Azahriah (Baukó Attila, Paul Street) Puskás Arénában sorra kerülő koncertjére, és olyan sokan akartak jegyet venni, hogy az oldal lelassult, és nagyon sokan hoppon maradtak. Mivel már aznap eladták kb. az összes jegyet a május 25-i koncertre, meghirdettek 26-ra egy második fellépést is ugyanoda.

Mint azt a keddi események után sejteni lehetett, a péntek délelőttre meghirdetett második koncertre is nagy rohamra lehetett (volna) felkészülni, azonban a jegyértékesítő iroda még a keddi teljesítményét is alulmúlta, ugyanis

Ezt az üzenetet posztolták:

„Kedves Azahriah rajongók!

A mai jegyvásárlás során a jegyrendszer túlterhelése miatt műszaki hiba lépett fel. A problémán dolgoznak a szakemberek, az online jegyértékesítés előreláthatólag hamarosan elindul.

Addig a jegyirodában tudtok jegyet vásárolni.

Mindenkitől türelmet szeretnénk kérni!” – írták a Facebook-oldalukon.

Azahriah elképesztő karriert mondhat magáénak, a még csak 21 éves zenész az utóbbi néhány évben az ország messze legnépszerűbb és legkedveltebb előadójává vált, minden koncertje telt házzal megy, pedig adott belőle sok tucatot az elmúlt hónapokban. Megtöltötte a Papp László Budapest Sportarénát és több alkalommal a Budapest Parkot is.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!