Egy vírus támadhatta meg a kis Hannarózát, amely veszélyesebbnek bizonyult, és kórházi kezelést igényelt.


Tóth Gabi kislányát napokig kórházban kellett ápolni, anyukája szerint az anyai ösztöneinek köszönheti, hogy nem lett komolyabb baj.

Az Instagramon jelentek meg a képek a kórházból amikhez a következőket írta:

ugyanis elkezdett komolyabban aggódni náthás kislánya miatt, amikor az nehezen gyógyult, és egyre furcsábban vette a levegőt. Megérezte, hogy nagyobb baj van háttérben:

"De nem nyugodtam meg, mert ismerem a lányomat, szó szerint ismerem minden lélegzetvételét, és a zsigereimben éreztem, hogy ez már nem csak egy kis nátha."

Megmérte a kislány a szaturációját, és Gesztes Évához, a Gyermekmentő Alapítvány igazgatóját kérdezte, mit tegyen, aki azt mondta: Hannarózát rögtön kórházba kell szállítani. Végül öt napot töltöttek benn.

Nehéz napokon mentek keresztül, ráadásul a vírus mindannyiukat megtámadta:

„Hanni előtt sokáig sikerült visszatartani a sírást, hiszen őt nem ijeszthetem meg, de egyszer előfordult, hogy amikor ültem a kis erőtlenül fekvő teste mellett, mindenhonnan valami zsinór lógott ki a paplan alól, azt hittem, hogy nem látja, és pár néma könnycseppet engedtem magamnak… és képzeljétek, rosszul hittem. Még így is felemelte a kis kezét, és megsimogatta az arcomat… Az én kicsi babám most is figyel, és ahogy írom ezeket a sorokat, elérzékenyültem. Persze rögtön kiszúrta. Tudjátok, mit mondott?

- írta Gabi a csalad.hu oldalán, ahol bővebben is beszámolt a betegségről.

A vasárnap délutáni Instagram-bejegyzése szerint már hazaengedték a kislányt a kórházból.

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!