A színésznő azzal vádolta Izraelt, hogy szándékosan bombázott gyermekeket, nőket és családokat, akiket megfosztottak az élelmiszertől, gyógyszertől és humanitárius segélytől. Jon Voight hatalmasat csalódott a lányában, aki véleménye szerint egyszerűen nem érti Isten becsületét ás igazságait.


Jon Voight hazugságnak nevezte lánya, Angelina Jolie Izrael-ellenes posztjait, mivel véleménye szerinnt az izraeli hadseregnek meg kell védenie a saját területét - írja a Daily Mail.

A színésznő korábban határozottan elítélte az izraeli hadsereg válaszát a Hamász október 7 -i terrortámadásaira, azzal vádolva Izraelt, hogy szándékosan bombázott gyermekeket, nőket és családokat, akiket megfosztottak az élelmiszertől, gyógyszertől és humanitárius segélytől.

- reagált az Oscar-díjas színész lánya szavaira egy Instagramon közzétett videóban. Arra is felszólította a színésznőt, hogy gondolja át újra a véleményét.

- fakadt ki a színész a Hamász terroristáira.

Jon Voight (@jonvoight) által megosztott bejegyzés

A két színész között sosem volt felhőtlen a viszony, amihez nagyban hozzájárult, hogy Jolie 1975-os születése után egy évvel elváltak a szülei Voight hűtlensége miatt. A színésznő a 2000-es években még a nevét is megváltoztatta, miután apja nyilvános megjegyzéseket tett a mentális egészségéről és a Billy Bob Thorntonnal kötött házassága felbomlásáról.

2010-ben kibékültek, viszont Jolie állítólag újra megszakította a kapcsolatot apjával, miután elvált Brad Pittől.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!