A valóságshow egykori szereplője beszélt pánikbetegségéről és alkoholproblémáiról, és azt is elárulta, hogy nem a ValóVilág volt az első tévés szereplése.


Baukó Éva elismerte, amit annak idején a villában művelt, az tényleg ámokfutás volt, és bántja, hogy a műsor után rengetegen rá aggatták az alkoholista címkét.

A Blikknek nyilatkozva elárulta, nem a ValóVilágban kezdte a tévézést, hanem a Viasat3 Bár című műsorának második évadában próbálta ki magát elsőként. A reality koncepciója szerint 5 fiút és 5 lányt költöztettek be egy éjszakai bárba, ahol vendéglátósként kellett dolgozniuk, miközben a nap 24 órájában kamerák követték őket – a velük történteket az interneten lehetett figyelni. Baukó végül második lett.

„A műsorban ténylegesen dolgoznunk kellett, gyakran hajnali négy-öt előtt nem is végeztünk a teendőkkel, és sok olyasmit is megtanultam, amit egy vendéglátósnak tudnia kell, például sört csapolni, italokat készíteni, kávét főzni.

olyannyira nem, hogy miután véget ért, és folytattam az életemet, egyáltalán nem tapasztaltam, hogy bárki felismerne az utcán, holott második lettem” – mondta a Blikknek Baukó.

Felidézte, a ValóVilágba történő beköltözése előtt az exénél lakott, mert a 2008-as gazdasági válságban a szülei tönkrementek, és nem volt hová mennie.

„Sajnos akkoriban már elég rossz állapotban voltam,

Persze aztán szóltam a szerkesztőknek erről, és nem volt belőle semmilyen gond” – mondta.

Hozzátette, bár több mint tíz éve felhagyott az italozással, úgy érzi, egyes emberek máig megbélyegzik az alkoholista címkével, ami nagyon bántja.

„Sajnos amit a villában műveltem, az tényleg ámokfutás volt, és a műsor után rengetegen rám aggatták az alkoholista címkét.

Viszont a mai napig fáj, hogy úgy érzem, hiába vagyok absztinens és élek normális életet, rám sütötték az alkoholista bélyeget” – mondta Baukó Éva, aki jelenleg az ingatlanszférában dolgozik.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!