A romániai vállalkozó elmondása szerint gyerekkora óta megszerzett tudásával épített fel egy vállalkozást, amellyel villanypásztorokat árul. Az ajánlata viszont az volt, hogy hozzanak létre egy új céget.


Egy székely villanypásztor lepte meg a befektetőket a Cápák között stúdiójában a műsor legutóbbi adásában.

Jánosi Levente elmondta, hogy egy éve lépett be az influenszerek világába, és már 100 ezer követővel rendelkezik.

A romániai vállalkozó elmondása szerint gyerekkora óta megszerzett tudásával épített fel egy vállalkozást, amellyel villanypásztorokat árul. Itt lehet megnézni, hogy miket csinál a Nexon Farm nevű vállalkozásával.

A vállalkozó elmondása szerint 2023-ban 2 millió euró volt a cége bevétele, aminek adózás utáni nyeresége 500 ezer euró volt.

Az ajánlata viszont az volt, hogy hozzanak létre egy új céget. Ehhez kért 2 millió eurós befektetést, 10 százalékért cserébe.

- mondta a villanypásztor a műsorban.

Legelőször Balogh Levente akadt ki, aki rögtön rá is kérdezett Jánosinál, hogy felfogja-e, hogy mit is mondott. Moldován András szerint a Nexon tulajdonosa hülyére próbálta venni a befektetőket, és hagyták, hogy bohócot csináljon belőlük.

– fogalmazott Sárospataki Albert. Dr. Varga Eszter pedig inkább azt tanácsolta Leventének, hogy egy üzleti, vezetői tanfolyamra menjen el, mielőtt belevágna egy új cég alapításába.

Itt lehet visszanézni a jelenetet.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!