Szikrázó napsütéssel és fokozatos melegedéssel csábít majd a szabadba a március végi tavaszias idő. Bárhol is lakunk, érdemes kihasználni a kellemes hétvégi 20 fokokat. Opció lehet például ez az 5 főváros környéki könnyed, de csodaszép túraútvonal!


Szerda: Változóan felhős, de esőmentes idő. Délután napfényes 11-12 fokkal.

Csütörtök: Gomolyfelhős, napos idő várható, délután elszórtan kisebb záporokkal. 12 és 17 fok közé melegszik a hőmérséklet.

Péntek: A napsütést északkelet felől felénk húzódó fátyolfelhők és kisebb gomolyfelhők zavarhatják, de csapadék nem várható. Keleten, délkeleten és délen élénk lökések kísérhetik az északi-északkeleti szelet. Erősödik a nappali felmelegedés, délután 13-18 fok várható.

Szombat: Az igazán kellemes tavaszi időt csak időnként zavarhatják felhők, csapadéktól nem kell tartanunk. Élénk széllökések már csak helyenként keleten, északkeleten fordulhatnak elő. A legmagasabb hőmérséklet 16 és 20 fok között alakul.

Vasárnap: Szinte zavartalan napsütésben, igazi kirándulóidőben lesz részünk, a légmozgás sem lesz jelentős. A csúcshőmérséklet országszerte 20 fok körül alakul.

Hétfő: Megerősödő északnyugati széllel és elszórt csapadékkal hidegfront érkezhet, mérséklődik a nappali felmelegedés.

Forrás: Időkép



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!