A Life-on futó Utazás a lelked körül című ezoterikus műsor legutóbbi vendége Németh Lajos volt, akiről kiderült néhány érdekes információ - köztük olyan is, ami a nézők számára is váratlan fordulatot tartogatott. A műsorvezető Peller Mariannal előbb megbeszélte az időjós, hogy 45 éve házasságban él, ami mindvégig stabilitást adott neki a munkája során. Kiderült,


Németh Lajost nem foglalkoztatja, hogy 68 éves, szerinte ő egy házsártos nagypapi, akit kizárólag annyira érdekel a kor, hogy megpróbál egészségesen élni, sportolni, táplálkozni.

Majd a műsor második részében megjött a jós, aki kártyákból olvasott ki dolgokat az időjós életét tekintve. Félelmetes mód kiderült, hogy Németh Lajos túlpörög a mindennapokban, ezt beszélték ugye, 10 perccel korábban Pellerrel is. Majd a jós rávilágít:

Te úgy működsz, hogy igazán ezt se tudod számodra. Ez már a racionalitás szintjén van. Ez, amikor királyi mivoltomban én tudom, és ez neked mindig egy visszafogottság érzéssel jár. Pedig nem fogod magad vissza. Te úgy érzed, hogy én nektek, királyi szinten a múltból egy csomó mindent elő tudok hozni, mert ha jól megnézzük, ez a király, a lap, a múlt felé néz. A tapasztalatiságból te rengeteg mindent el tudsz nekünk hozni, és el tudod nekünk azt mondani, mert áradsz.

Az is kiderült, az időjóst zavarja az idő múlása:

Te hadiblábon állsz az idővel, félelmeket akarsz eltitkolni előlünk, az időtől való félelmeidet. Erről nem vagy hajlandó beszélni. Vannak benned félelmek az öregedéssel kapcsolatban. Olyannyira eltitkolod, hogy nekünk már el se mondod, de magadban is próbálod blokkolni

- mondja a jós, mire Németh Lajos:

Olyan szinten nem titkolom, hogy már 70 évesnek tituláltam magam, és a Mariannak kellett kijavítani, hogy 68 és fél.

Erre is volt válasz:

De ha kimondod, hogy hetven, már foglalkozol az idővel.

Végül Németh Lajos elmondta, majdnem fél évszazada házasságban él, amire a jós azt olvasta ki a kártyákból: ez egy stabil kapcsolat.

Kiemelt kép: YouTube


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!