Szerinte a zsűritagok mindent megtesznek, ami a közönség dolga lenne, így csak fanoknak kéne őket nevezni.


Keményen kiosztotta Azahriah a Sztárban sztár zsűrijét. A zenész szerint a show-ban nincs szakmai vélemény, nincs innovatív ötlet, és alig-alig számít a zenei hozzáértés.

A műsor kilencedik évada szombaton rajtolt el, és ahogy mi is írtuk: minden idők talán legsúlytalanabb zsűrijével vágott neki a TV2 az új szériának.

Az első élő adásban Molnár Tibi, azaz Trap kapitány DESH (Azahriah zenésztársa) Kukásautó című számát adta elő.

A produkcióról a dal megalkotásához szintén fűződő Azahriahnak is meg volt a véleménye, amit egy Instagram-sztoriban osztott meg. A bejegyzést a Noizz.hu szúrta ki.

Azahriah azt írta:

„Nagyon jól nyomta faszim a Sztárban sztárban, nem ellene irányul a kiírásom. Vicces látni, hogy megjelenünk full kívülről víziókkal, majd amikor a megélhetésre összpontosult kereskedelmi tévé látja, hogy jajj ezt nézik, erre igény van, már egyből a saját trash szar műsorokba integrálják, ahol

Azahriah azt is kifejtette, hogy „nincs szakmai vélemény, nincs innovatív ötlet, alig-alig számít a zenei hozzáértés, csak az, hogy a hype-ot, amit mi hoztunk és pont azért szerettétek meg, mert végre valami olyan, ami nem szalagon gyártott, azt is konzummá és fogyasztóivá zülleszteni”.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!