A Facebookból nem lesz Mátészalka – közölte az egykori villaceleb.


Időről időre azt hisszük, már nem tud nagyobbat gurítani az interneten a Való Világ egykori sztárja, de ő mindig ránk cáfol. Nem először fordul elő, hogy Nagy Alekosz komplett társadalmi csoportokba rúg bele, legutóbb a motorosokat pécézte ki magának. Az ok az volt, hogy az érdi aluljáróban hangosnak tartotta a kétkerekűek áthaladását.

Alek néhány napja felháborodott posztot írt arról, hogy több üzletben is sikertelenül próbált szarvasgombához jutni. Majd egy későbbi posztjában kiosztotta a kommentelőket, amiért szerinte irigykedve szóltak be neki a drága étel miatt. (Bár korábbi posztja alatt jelenleg nem lehet kommenteket látni.) Szerinte a "munkásosztály" a "kultúrgombára", amit nem tudnak elérni. Azt is állítja, hogy mások politikai kérdéssé teszik a szarvasgomba kérdését. Ezirányú kommentjeinek csúcsa azonban minden bizonnyal csütörtök reggeli posztja, amiben már annyira felkapta a vizet egyes kommenteken, hogy az internet korlátozását akarja elérni bizonyos emberek körében.

– állítja Alekosz. Hozzáteszi: „A munkás csak dolgozzon!! Ne kommentáljon. Feró is megmondta.. 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás. Internetről szó se volt. A világháló az értelmiség szalonja, ahol is eszmét cserél, olvas, informálódik. Ha énekes, akkor narkót rendel.”

„Nem marad más hátra, minthogy magam tegyek látogatást az ország üzemeiben. Kiemelten ellenőzöm a mobil adatforgalom társadalmi osztályokhoz való igazítását” – ígéri az egykori villalakó-feleségkereső.

Posztját egy kissé különös gondolatmenettel zárja, miszerint


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!