A hollywoodi filmsztár és a kolumbiai énekesnő a miami Forma-1-es futamon randiztak. Néhány napja azonban Lewis Hamilton társaságában fotózták le Shakirát.


Úgy tűnik, hogy lecsaphatta Tom Cruise kezéről Shakirát Lewis Hamilton, írja a Daily Star. A hollywoodi filmsztárt és a kolumbiai énekesnőt még május elején látták együtt a miami Forma-1-es nagydíjon. A legutóbbi versenyt követően azonban Shakira már inkább a hétszeres világbajnok brit pilóta társaságában mutatkozott.

A hírek szerint Tom Cruise egója megszenvedte, hogy ejtették, miközben a barátainak azt mondta: jól kijönnek az énekesnővel, és biztos abban, hogy hamarosan összejönnek. Egy bennfentes szerint a filmsztár meglehetősen rosszul viselte, hogy Shakira láthatóan már tovább is lépett, és inkább az autóversenyzővel flörtölt a barcelonai nagydíj után. Ez már csak azért is különösen fájt Tom Cruise-nak, mert Hamiltont a barátjának tekinti.

A hollywoodi híresség állítólag még virágot is küldött Shakirának a floridai találkát követően. Pedig barátai azt tanácsolták neki, hogy próbálja meg visszafogni magát, és szokásához híven ne vesse magát hatalmas hévvel egy még frissen alakuló románcba. Tom Cruise állítólag ugyanis annyira szenvedélyes, hogy ha valaki megtetszik neki, akkor mindent félredobva azonnal ráhajt, ami sokaknak néha zavarba ejtő lehet.

A hírek szerint a 60 éves sztár a válása óta semmire sem vágyik jobban, mint hogy újra rátaláljon a szerelem. Azonban az utóbbi időben nem volt szerencséje a randikkal, amiket talán túlságosan is erőltet.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!