Ákos pénteken, Azahriah szombaton ad majd koncertet, és kifut az idei első Plázs party hajó is. Ezzel elindul az idei buliszezon a nyár fővárosában.


Ákos ad koncertet pénteken a siófoki Plázs nagyszínpadán, miközben a kikötőben vízre száll majd az idei nyár első Bahart x Plázs Boat Party hajója is. Szombat este pedig Azahriah ad majd koncertet a Plázson.

A Partyhajó fedélzetén a The Etiket és Ritmik színeiben Sikztah, Tamás Szabó és Fury zenél majd, a kikötés után pedig a Plázs Clubban az afterről Svetec, Sikztah, Tamás Szabó és Diana Hassan gondoskodik. Ezzel párhuzamosan az Aréna is beindul, ahol az On The Low szállítja a trap ütemeket.

Az On The Low (OTL) partysorozata már a második nyáron teszi át rezidenciáját Siófok homokos partjára. Az OTL fellépőinek névsora ezúttal is körbejárja az újhullámos rap zene több alműfaját. Fellép gyuris, ibbigang, Nasiimov és Yung Marbi, Grasa, Filo, 6000 brand, Kolg8eight és a lengyel SP Zoo kollektíva is, míg a lemezjátszók mögött plug bros tűnik fel.

A 21 éves énekes-szerző novemberben hat országot érintő európai turnéra indul. Tavaly és idén is telt házas koncertet adott a Budapest Parkban, és idén tavasszal megtöltötte a Papp László Budapest Sportarénát is.

Azahriah fellépése után a Summer Time party veszi kezdetét: négy helyszínen mehet majd az after olyan fellépőkkel, mint Adam Ajkay, Andewboy, Bréda Bia, Bruno Spacc, Elektra, Jackwell, KatapultDJ, Koósz Milán, NoNameLeft, Patrick, R92, Spehanie, Strong R., Willcox, és ezen a hétvégén sem marad a közönség Wannabe Beach nélkül.

A részletes nyári programot itt tudod megnézni.

(Forrás: MTI)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!