A lezárt határátlépő helyett a 15-ös főúton lehet átkelni Szlovákiába.


Lezárták az M15-ös autópályán, Rajka térségében található magyar-szlovák határátkelőhelyet, mert a viharos szél miatt porvihar alakult ki, és a látótávolság nullára csökkent - tudatta a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy a lezárt határátlépő helyett a 15-ös főúton lehet átkelni Szlovákiába.

Az Útinform írta, hogy az M1-es autópályán, a Hegyeshalom felé vezető oldalon baleset történt. A 31-es km-nél mindkét irányba megállt a forgalom. A nagy por miatt több szakaszon is korlátozásokra kell számítani.

„Az M1-es autópályán Biatorbágy, Hercegalom és Bicske térségében a Hegyeshalom felé vezető oldalon. Továbbá az M6-os autópályán a Ráckeresztúr és Százhalombatta a 28-as és a 36-os km közötti szakaszon a látótávolság időnként akár 50 méter alá is csökkenhet. Fokozott óvatossággal közlekedjenek, hogy a balesetek elkerülhetőek legyenek.”

Mivel a szélvihar nem ismer határokat, ezért Szlovákiában a rendőrség lezárta a határátkelőhöz vezető D2-es autópályát mindkét irányba a homokvihar miatt. Az úton balesetek történtek – közölte a szlovák rendőrség.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!