Miután a jármű áthajtott a méretes úthibán, a halottnak vélt indiai férfi megmozdította a kezét. A családja szerint csoda történt.


A családja szerint életre kelt egy korábban halottnak nyilvánított indiai férfi, miután az őt szállító mentőautó belehajtott egy hatalmas kátyúba.

A Haryana államban élő 80 éves Darshan Singh Brar néhány napja rosszul lett, ezért a bátyja beszállította a közeli kórházba. Itt aztán megállapították, hogy a férfi súlyos légúti fertőzést kapott.

Brar unokája, Balwan Singh a New Delhi Televisionnek azt mondta,

A család fel is készült a búcsúztatására, összegyűltek a rokonok, Brar „holtestét” pedig mentőautóval szállították haza. Csakhogy

Ezután megdöbbenve fedezte fel, hogy Brarnak újra van szívverése, és egy közeli kórházba siettek. Itt az orvosok megerősítették, hogy a férfi él és lélegzik.

„Ez egy csoda. Most abban reménykedünk, hogy a nagyapám hamarosan felépül. Mindenki, aki összegyűlt, hogy meggyászolja a halálát, gratulált nekünk” - mondta Balwan Singh.

A Brart újra élőnek nyilvánító kórház egyik orvosa azt mondta: nem tudja, mit történ a másik kórházban, de amikor hozzájuk beérkezett lélegzett, és volt pulzusa is. Azt is hozzátettek, hogy Brar állapota továbbra is kritikus, és az intenzív osztályon ápolják.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!