Brad Pitt és Jennifer Aniston tizenöt évvel ezelőtt, 2005-ben váltak el. Azóta történt egy Angelina Jolie meg egy Justin Theroux is, de az internet és pár megveszekedett rajongó nem hajlandó elfogadni, hogy a két színész nincs együtt. 2018-ban a pletykalapok szerint Brad Pitt, Jennifer Aniston és Angelina Jolie többször is összeházasodott és hetente szültek egymásnak gyereket.

Brad Pitt, Jennifer Aniston és Angelina Jolie tavaly többször is összeházasodott és hetente szültek egymásnak gyereket

Csoda, hogy az ufók nem rabolták el őket közben.

Most pedig, hogy Pitt és Aniston egy és ugyanazon projekten dolgoztak együtt (ami azt jelenti, hogy részt vettek ugyanazon az online olvasópróbán), sokakban megint felcsillant a remény, hogy na majd MOST! Pedig nyilvánvalóan nem, most sem fognak újra összejönni, és bár nem szoktunk pletykákra hivatkozni, most kivételesen megteszem, mert az Us Weeklynek nyilatkozó név nélküli, de legalább állítólag jól informált közeli ismerős úgy tudja, hogy már nagyon elege van mindkét színésznek abból, hogy ismét együtt akarják őket látni.

Szóval az lesz a legegyszerűbb, ha mindenki szépen megnyugszik és elfogadja, hogy ez a két ember nem fog újra összeházasodni egy egy tucat gyereket szülni egymásnak.

Kiemelt kép: Twitter


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!