Idén is megrendezik a Red Bull Pilvaker hazánk történelmi és irodalmi hősei előtt tisztelgő kulturális rendezvényét, ami második alkalommal tölti meg zenével és költészettel a Papp László Sportarénát.

"2020-ban már hetedik alkalommal ragad tollat és mikrofont és tűz büszkén kokárdát az előadás minden tagja március 15-e forradalmi emlékére. A régi, nagy klasszikusok mellett új feldolgozások is felcsendülnek, új stílusok és új szereplők is megjelennek majd a show színpadán"

- írják az esemény leírásában.

A március 15-i Red Bull Pilvakeren fellép többek között Deego, Diaz, Fluor Tomi, Fura Csé, Járai Márk, Lábas Viki, Marsalkó Dávid, Papp Szabi, Sub Bass Monster, Szakács Gergő, Szivák Zsolt és még sokan mások. Az este kihagyhatatlan fellépője, a Pilvaker oszlopos tagja, Kautzky Armand színművész.

A jegyek csütörtök délelőtt 10 órától vásárolhatók meg a Funcode oldalán, azonban mindez egyelőre nem túl zökkenőmentes.

Több mint 10 ezer belépő vár gazdára, de mivel a legutóbbi alkalommal is pár óra alatt elfogytak, ezért a nyitásnál rengeteg ember vetette rá magát az online felületre.

Valószínűleg ennek a túlterheltségnek köszönhető, hogy a rendszer egyelőre akadozik, az eseményt ellepték a türelmetlen várakozók hozzászólásai.

"A sokszor emlegetett, szidott Neptun rendszert most visszasírtam a jegyvételkor. Nekem sikerült rövid sorban állas után bejutnom az oldalra, de a Simple Pay folyton kidobott, elakadt stb. Azon rettegtem végig, hogy ne járjon le az idő és ki tudjam fizetni a jegyeket..."

- írta egy vásáró, aki szerint az árkategóriák sincsenek rendesen jelezve, ráadásul ő "mérgében" véletlenül 2 helyett 4 jegyet vett.

Szerinte ekkora érdeklődés mellett a szervezőknek el kellene gondolkodnia azon, hogy a korábbi évekhez hasonlóan két előadást tartsanak. Ezt az ötletet többen is felvetették.

"Már hiányzott ez a "Neptun" feeling"

- írta egy másik ember is és hamar egyetértésre talált.

"Ugyanígy éreztem magam, úgy ültem a gép előtt, mint tárgyfelvételnél"

- fűzte tovább a szót egy hozzászóló.

Van, aki másfél órája vár, van, akinek nagyjából egy óra várakozás után sikerült a művelet.

A helyzet máris több mémet ihletett, de van, aki jobban szívére vette a kellemetlenséget és azt mondja, hogy inkább majd otthon megnézi a műsort.

A szervezőket mi is felkerestük, ha kapunk választ, frissítjük cikkünket.