32 éves korában meghalt Stevan Jelovac, jelentette be a klubja, az AEK Athén. A szerb játékos november közepén, edzésen esett össze, később kiderült, hogy agyvérzést kapott. Azóta kórházban ápolták, de nem tudták megmenteni az életét.

Jelovac karrierje során játszott hazájában, valamint Törökországban, Németországban, Oroszországban, Spanyolországban, Olaszországban, Görögország előtt pedig még Japánt is megjárta. 13 meccse volt az Euroligában is, míg a 2019-es vb-selejtezőben a szerb válogatottban is pályára lépett.

Az AEK Athénban a görög bajnokságban és a Bajnokok Ligájában összesen hét mérkőzése volt, ezeken 12,6 pontot, 4,4 lepattanót, 1,3 gólpasszt és blokkot, valamint 0,7 labdaszerzést átlagolt. Egy bokasérülés hátráltatta, akkor is külön edzett a csapattól, amikor agyvérzést kapott.

Ezzel a videóval köszöntötte a nyáron az AEK Athén:

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!