Vasárnap agyvérzést kapott Czibók László, az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője, akit ÉNB Mikiként ismerhetnek a sorozat nézői. A hírt Czibók László párja, Georgina osztotta meg egy videóban - szúrta ki a Blikk.

Az Éjjel-nappal Budapest sztárját kritikus állapotban vitték kórházba, párja szerint még nem lehet tudni, hogy felépül-e.

"Elég nagy területet érintett az agyvérzés, nagyon kell neki a szurkolás. Minden esély megvan, hogy nem jön vissza, és azt szeretném, ha ma este 8 óra körül mindenki egyszerre imádkozna érte"

- mondta sírva hétfőn a YouTube csatornájára feltöltött videóban Georgina.

A nő azt is elmondta, azért osztja meg, hogy mi történt párjával, mert rengetegen érdeklődenk felőle. Lacinak ugyanis van egy saját YouTube csatornája is, ahol több mint 74 ezer követője van.

hirdetés

Georgina nemrég egy újabb videóval jelentkezett, amiben arra kéri Laci követőit, hogy vegyék fel a Lacinak szánt jókívánságaikat és küldjék el neki. Ő pedig majd lejátssza azt az Éjjel-nappal Budapest sztárjának a kórházban, hogy Laci tudja, mennyien szeretik és szurkolnak azért, hogy visszajöjjön és felépüljön.



hirdetés