Csupán néhány napja dolgozott az egyik floridai Burger Kingben az a 22 éves alkalmazott, akit egy felbőszült férfi lőtt agyon az étterem parkolójában, mivel barátnője panaszkodott a túl hosszú sor miatt - írja a The Sun.

A 22 éves Desmond Joshua az étterem drive-in részlegén dolgozott, amikor az elkövető barátnője kifogásolni kezdte, hogy túl hosszú a sor. Egy szemtanú szerint a nő kiszállt az autóból, és azt kezdte üvölteni, hogy hívni fogja a barátját, ha ilyen sokáig kell várnia.

Az étterem 40 dollárral kompenzálta az ideges asszonyt várakozásáért, és megkérték, hogy távozzon.

A nő nem sokkal később távozott is, ám beváltotta fenyegetését, és hamarosan partnerével jött vissza, aki kihívta a parkolóba az alkalmazottat, és verekedésbe bocsátkozott vele. Egy szemtanú akkor lépett közbe, amikor a 37 éves Kelvis Rodriguez-Tormes éppen a hóna alá fogta Joshua fejét, és úgy fojtogatta őt. Az alkalmazott ekkor a földre esett, mire

az elkövető fegyvert rántott, rászegezte, és azt mondta: "Két másodperced van, mielőtt agyonlőlek."

hirdetés

Igazat mondott, néhány pillanat múlva rá is lőtt a férfira.

Az elkövető és barátnője ekkor beültek az autójukba, és elhajtottak a helyszínről. A kiérkező mentők azonnal kórházba vitték a meglőtt férfit, ám életét már nem tudták megmenteni.

A rendőrök az autó rendszáma alapján azonosították Rodriguezt, aki addigra már elrejtette a gyilkos fegyvert. A férfit őrizetbe vették, gyilkossággal és a bizonyítékok eltüntetésével vádolják, valamint fegyvert sem birtokolhatott volna, mivel priusza van.



hirdetés