A szakmailag magasan képzett New York-i orvost korábban „a humanista klinikai ellátás, a vezetés, az együttérzés és a szolgálat iránti kimagasló elkötelezettségéért” tüntették ki.


Dr. Krystal Cascetta, a Mount Sinai kórház orvosa helyi idő szerint szombat reggel hét óra körül, amikor férje nem tartózkodott otthon, lelőtte nagyjából négyhónapos lányát, majd magával is végzett.

A lövéseket a szomszéd hallotta, aki az első lövésnél még inkább arra gyanakodott, hogy valami lezuhanhatott. A második lövés után már betörte az ajtót, de késő volt:

A rendőrség szerint egyértelmű, hogy gyilkosság-öngyilkosság történt,

Cascetta mell-, csont-, nőgyógyászati és gyomor-bélrendszeri rákot kezelt. A Mount Sinai Queens infúziós központ vezetőjeként dolgozott, amely a rák és a vérképzőszervi rendellenességek kezelési központja, valamint adjunktusként dolgozott a hematológiai és orvosi onkológiai osztályon a Mount Sinai Icahn Orvostudományi Egyetemen.

A kórház által kiadott rövid nyilakozatban legmélyebb együttérzésüket fejezik ki Dr. Cascetta családjának, barátainak, kollégáinak és betegeinek.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!