A színészt egy darázs csípte meg a saját otthonában. Azonnal érezte, hogy baj van, de ami ez után következett, azt a mai napig nem felejtette el.


Életveszélyes allergiás reakció miatt került kórházba Kautzky Armand, Jászai Mari-díjas színművész, akit eszméletlen állapotban szállítottak be egy darázscsípést követően. A megrázó esemény évekkel ezelőtt történt vele solymári otthonában, de a mai napig élénken emlékszik a halál közeli élményre.

A színész a Podpad Akik visszajöttek című műsorában mesélte el, hogy az allergiás roham néhány perccel a csípés után kezdődött. „A fejem teteje zsibbadni kezdett, holott a talpamat szúrta meg a darázs” – emlékezett vissza. Az érzés gyorsan terjedt, egyre közelebb a torkához, miközben már alig látott, és nyaka is dagadni kezdett.

Kautzky az utolsó pillanatban még be tudott ülni az autójába, és eljutott a rendelőbe, ahol adrenalin injekciót kapott. Azonban állapota tovább romlott, eszméletét vesztette, és azonnal kórházba kellett szállítani. A színész ekkor egy megdöbbentő élményt élt át:

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!