Ábrahám Róbert örömködve mesélte, hogy a rendőrség megalapozottnak találta a pofont, cserébe Puzsér már az álmait váltja valóra.


Magyarországon hosszú évekig Majka és Dopeman viszálya volt a legnagyobb celebbotrány. A régi harcostársak annak idején a ringben és egy budapesti szórakozóhelyen is összecsaptak. Most azonban Ábrahám Róbert és Puzsér Róbert viszálya letaszította őket a trónról. Éveken át üzengettek egymásnak a sajtóban, két hete pedig végre szemtől szembe találkoztak.

A Tűzoltó utcai találkozón mindketten azt állították, hogy a nézeteltéréseiket akarták megbeszélni, de Ábrahám végül megütötte Puzsért. A körülményeket illetően eltérnek a vélemények, de Ábrahám elismerte a tettlegességet, és maga ment be a XIII. kerületi rendőrkapitányságra, hogy beismerő vallomást tegyen. Puzsér feljelentése után azonban a IX. kerület nyomozói éjfél után nem sokkal őrizetbe vették, fogdába zárták, rabosították és újra kihallgatták.

Az ügy hatalmas botrányt kavart, sztárok, újságírók, rádiósok, influenszerek és politikusok is megszólaltak. Majka Ábrahám mellé állt, Azahriah pedig Puzsér pártját fogta, és emiatt a két zenész is összeszólalkozott. Az igazi fordulat azonban csak most következett be az ügyben, ugyanis a Blikkmegkeresésére Ábrahám közölte, hogy már nem gyanúsítják súlyos testi sértés kísérletével.