Vasárnap zárul a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság, amelyen a magyarok számos érmet szállítottak.

  • Az első hely az utolsó fináléban, a kajak vegyes párosok 200 méteres versenyében született meg Lucz Annának és Csizmadia Kolosnak köszönhetően.
  • Csipes Tamara K-1 500 méteren,
  • Hajdu Jonatán és Fekete Ádám C-2 500 méteren,
  • a Kozák Danuta, Csipes Tamara, Kárász Anna, Gazsó Dóra Alida összetételű kajaknégyes, valamint a Balla Virág, Takács Kincső, Gönczöl Laura, Opavszky Réka összetételű kenunégyes is 500-on lett második.
  • E mellett a Bragato Giada, Nagy Bianka páros C-2 200 méteren, illetve Korisánszky Dávid és Takács Kincső vegyespárosa a kenu vegyes párosok 200 méteres versenyében lett bronzérmes.

Szombaton két arany és összesen hét érem volt a magyar termés a világbajnokságon.

Kapcsolódó

Kozák Danuta 15. vb-aranyát nyerte, az olimpiai bajnok Kopasz Bálint második lett

Két arany és hét érem a kajak-kenusok szombati Eb-mérlege.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!