Ambrus Attila hosszú évek óta boldog házasságban él Rékával, most pedig felelevenítette kapcsolatuk kezdetét és a nem mindennapi eljegyzést.


Ambrus Attilának nem volt könnyű dolga, hogy elfogadtassa magát és a nála húsz évvel fiatalabb felesége, Réka családjával. Saját bevallása szerint ő maga is követett el hibákat, de végül a szülők is megbizonyosodtak róla, hogy a jó útra tért egykori bankrabló jó férje lesz a lányuknak.

A Viszkis nem mindennapi történetét sokan ismerik, életéből népszerű film is készült, Ambrus Attila pedig sosem fél őszintén vallani bűnös múltjáról, hibáiról, jó útra téréséről, a vele szembeni előítéletekről, vagy éppen magánéletéről. A Blikknek most arról mesélt, hogyan udvarolt, majd hogyan kérte meg felesége kezét, és hogyan fogadta őt Réka családja.

„Réka úgy nőtt fel, hogy ismerte a nevemet, a szülei pedig szintén piacoztak, és találkoztunk. Tudták ki vagyok, nem kellett magyarázkodnom. Fél évig ment az udvarlás. Ott is elrontottam dolgokat. Volt egy 18 éves autóm, amit egy ismerősömtől kaptam kölcsön. Szakadt volt, de jó volt, mert nem a buszon kellett cipelnem a banános ládákat, mert már akkor is piacoztam.

„Végül nem a sportautóval hódítottam meg” – mondta a Viszkis, aki azt is elárulta, hogy Réka kezét a római Colosseumban kérte meg. A lány örömében felhívta az édesanyját, aki viszont „három napig nem tudott magához térni” a hír hallatán.

„Ott fogást találtam az anyóson, volt egy kis durci. Megértettem őt, mert szülőként óriási felelősség, kit enged a lánya közelébe” – mondta Ambrus, aki ma kétgyermekes apaként kézműveskedéssel foglalkozik a feleségével közösen, és Réka családjával is jó a kapcsolata.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!