Egy holland tévétársaság forgatott a Las Vegas alatti 320 kilométer hosszú alagútrendszerben, ahol találkoztak ez nővel, Stephanieval. A beszélgetésük alatt kiderült, a nő korábban híres pornós volt, talán már túl sikeres is. Mint mondta:

Nagyon híres lettem. Talán még néhány listán még mindig benne vagyok a top 100-ban.

Bár az életkörülményei egyáltalán nem tűnnek jónak, Stephanie boldog, és elégedett az életével, azt mondta, itt, a föld alatt jobb a közösség, mint felszín felett.

Nem olyan bonyolult, mint gondolnád, mindenki igazán tiszteletteljes, mindenki jó egymáshoz. Boldog vagyok, mindenem megvan itt. Az emberek itt elfogadóbbak

- mondta a nő a riporternek. Arra kérdésre, hogy képes lenne-e elhagyni valaha az árvizek miatt kialakított alagútrendszert - ami ma hajléktalan emberek ezreinek otthona -, azt válaszolta, hogy igen, de nem foglalkozik ezzel különösebben.

Az a videóból nem derül ki, de a Mirror azt írja, - a saját bevallása szerint 36 a lap szerint 39 éves -Stephanie korábban Jenni Lee név alatt dolgozott a pornóiparban. Rengeteg filmben és magazinban szerepelt, még azelőtt, hogy 2009-ben visszavonult, hogy a divatmodell karrierjét építse.

Fotó: Facebook

Miközben egy weboldalon még mindig 45 ezren vannak feliratkozva a munkáira, ami azt sejteti, hogy Lee csillaga még mindig nem áldozott le, az elmúlt 10 évben elég sok mindenen mehetett keresztül, de ennek hátteréről nem lehet tudni semmit.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!