Amy nagyon bánja, hogy nem hallgatott megérzéseire, amivel megelőzhette volna a bajt.

Katasztrófába fulladt a brit pár nászútja, miután a friss feleséget megszúrta a világ legmérgezőbb hala Mauritiuson. Amy és Callum Thomson szeptemberben indult első közös útjára házaspárként, ami váratlan fordulatot vett - írja a Metro.

A páros motorcsónakos kiránduláson vett részt a paradicsomszerű szigeten, ahol többször megálltak fürdeni és búvárkodni. Egy ilyen pihenő alkalmával történt a baj.

- emlékezett vissza Amy.

Így cipő nélkül ment a vízbe: úszás közben érzett egy szúrást, de kezdetben azt hitte egy korall volt. Mire kiért már hatalmas fájdalmat érzett, lába pedig kétszeresére dagadt. A bűnös egy kőhal volt, amit a világ egyik legmérgezőbb halaként tartanak számon

A 27 éves feleség állítása szerint soha nem érzett ilyen intenzív fájdalmat még életében, ezért azonnal taxit hívtak és kórházba mentek. Az éjszakát a kórházban kellett töltenie, és többféle kezelésben részesült - beleértve az ellenmérget és a morfiumot -, ami összesen 1800 fontjába került.

- mesélte a lány.

Amy egyből orvoshoz fordult az Egyesült Királyságban, amint hazaért, azonban még mindig nem találtak megoldást a sérülésére. A lány lába hámlik, sajog és néha még mindig feldagad.

- mondta csalódottan Amy.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!