Állítólag a TV2 programigazgatója tudott róla, hogy a rapper rendszeresen tárgyal a RTL-lel, ezért nem érte váratlanul a csatornát az átigazolás.


Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója az Indexnek adott évértékelésében kitért Majka átigazolására a RTL-hez, ami szerinte várható volt, mert tudott róla, hogy a rapper rendszeresen tárgyal a versenytársukkal.

Majka távozása a TV2-től tegnap alaposan felkavarta a hazai médiát, többek között Till Attila és Curtis is megszólalt a nem mindennapi átigazolással kapcsolatban. A TV2 programigazgatója sem kerülhette meg a témát, amikor a csatorna idei évét elemezte.

„Ezek az átigazolások minden televíziós piacon előfordulnak, különösen akkor, ha a műsorvezető nem alkalmazottja a televíziónak, hanem a megbízásai adott műsorokhoz kapcsolódnak, ahogy ez Majka esetében is történt.

De mindenképpen szeretném megköszönni neki az elmúlt 13 év munkáját” – nyilatkozta Fischer Gábor az Indexnek.

A programigazgató kitért Tóth Gabira és Krausz Gáborra is, akik évek óta a TV2 népszerű arcai közé tartoznak, válásuk pedig negatív hatással lehetett volna a csatornánál zajló munkájukra. Ám Fischer szerint ez nem így lett.

„Mindketten évek óta fontos arcok a csatornánál. Az az érdekes, hogy párként nem is nagyon foglalkoztattuk őket – nem tűntek fel az Ázsia Expresszben vagy egyéb párkapcsolati műsorokban, tehát teljesen külön kezeltük mindkettőjüket.

– amikor Gábor feltűnt a Dancing with the Starsban, megegyeztünk, hogy a válását nem fogjuk belevonni a műsorba” – mondta a programigazgató.

Hozzátette, Krausszal előre egyeztették, hogy a Dancing with the Stars adásában a sztárséf füle hallatára elhangzik majd, hogy másnap Tóth Gabi és új párja, Papp Máté Bence fellép a Sztárban Sztár leszek!-ben.

„Ami másnap a színpadon történt, nem a mi kérésünk volt. Tartalomgyártóként a TV2 biztosított Gabinak egy olyan megjelenést, ami korábban már meg volt beszélve. Hogy a dalt az új párjával adta elő, aminek a végén elcsattant egy csók, az ő egyéni döntésük volt – nyilván programigazgatóként nem voltam szomorú miatta, de kollégáktól mi ilyet nem kérünk” – mondta Fischer.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!