Folytatódik a Zsákbamacska is, de már a rapper nélkül. Érkezik jövőre egy új gameshow, jön a Next Topmodel Hungary és vakon házasodós reality is.


Elég mozgalmas sikerült a péntek a hazai televíziós világban. Délelőtt derült ki az RTL közleményéből, hogy 16 év után visszacsábították Majkát a csatornához.

Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese ennek kapcsán azt mondta, nagyon örülnek, hogy a sztár visszatér az RTL-hez, amit „joggal nevezhetünk az anyacsatornájának, hiszen ismertsége és műsorvezetői karrierjének indulása is hozzánk kötődik”. Részletek Kolosi azonban egyelőre nem akart elárulni.

Ezután érkezett a TV2 közleménye is, amelyben ízelítőt adtak a 2024-es műsoraikból.

Ebből kiderül többek között, hogy visszatér a képernyőre a Hazatalálsz, megy tovább a Szerencsekerék Kasza Tibivel, és folytatódik a Mutasd a hangod! is. Visszatér a Kísértés, ezúttal Thaiföldről, napi sorozatként.

2024-ben is lesz Zsákbamacska. Rózsa György műsorát több évtized után rehabilitálták, az új műsornak pedig Majka és Pápai Joci voltak a házigazdái.

- írta ennek kapcsán a TV2.

jönnek új műsorok is majd a csatornán. Ezek között lesz például a Kincsvadászok, amiben hétköznapi emberek visznek majd egy stúdióba különleges vélt tárgyakat, amikről szakértők segítségével derítik ki, hogy értékesek-e.

Újdonság lesz a Házasság első látásra. Ebben nők és férfiak arra vállalkoznak majd, hogy az általuk megadott paraméterek alapján a szakértők által számukra ideálisnak tűnő párral összeházasodnak. Mindezt pedig úgy, hogy csak a ceremónia előtt pillantják majd meg egymást.

Érkezik a Next Topmodel Hungary is, Ördög Nóra vezetésével. Ez az America’s Next Top Model hazai verziója lesz majd, a zsűriben Axente Vanessával, Tomán Szabinával, Tombor Zoltánnal és Merő Péterrel. ű

Szintén Amerikából érkezik a Password – A jelszó nevű gameshow is, amiben a játékosoknak úgy kell kitalálniuk szavakat, hogy segítségül egyetlen kifejezést adhatnak egymásnak.

(Forrás: Blikk)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!