A beázás a Jaschik Álmos Művészeti Szakgimnázium és Technikum harmadik emeletén történt. Azt kérik az ott járóktól, hogy a lehető legkevesebb ideig tartózkodjanak a folyosón.


Döbbenetes képet osztott meg a Facebook-oldalán a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete csütörtökön. A fotó a budapesti Jaschik Álmos Művészeti Szakgimnázium és Technikumban készült, és az látható rajta, hogy

A XVI. kerületi szülői közösség az oktatásért Facebook-csoportban is megosztottak néhány képet az intézményről. Ezek közül az egyik fotón látható, hogy a folyosó érintett részeit székekkel „kordonozták el”. Az egyik székre egy figyelmeztető feliratot is kihelyeztek:

A Jaschik Álmos Művészeti Szakgimnázium és Technikum nemrég már szerepelt a hírekben. Ahogy arról mi is beszámoltunk: innen rúgtak ki ugyanis egy nyugdíjasként, részmunkaidőben dolgozó matematika tanárt, mert részt vett a polgári engedetlenségi akciókban.

Szabó Márton próbaideje tavaly december 31-én járt volna le, de a december 19-én írt levélben a tankerület közölte vele, hogy december 30-án indoklás nélkül megszűnik a jogviszonya.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!