Teljesen értetlenül állt David Knight a bírságról szóló papírral a kezében, ami arról szólt, hogy 90 fontot, csaknem 40 ezer forintot kell fizetnie, mert a buszsávban haladt Bath-ban.


Nézték a bírságot igazoló képeket is, de azon egy jármű sem látható, ő meg egyenesen 200 kilométerre volt a brit várostól, a kocsijával egyetemben. Volt azonban a fotón egy nő, akinek a felsőjén az olvasható: KNITTER. Knight rendszáma pedig KN19TER.

If you know the lady in the "KNITTER" jumper, please DM me. I'd love to chat to her. She was in Bath on 29 July this year. Walking over Pulteney Bridge at 3pm. #KNITTER #KN19TER pic.twitter.com/rhvrottThp

- Jon Kay (@jonkay01) October 18, 2021

A Volkswagen kisbuszára külön kérvényezett rendszámot a férfi a beceneve után, ami Knighter.

A büntetést automatikusan kiküldő kamera összekeverte a kettőt, és a nő pólójának feliratára azt hitte, rendszám.

Knight felesége értesítette a bath-i önkormányzatot a tévedésről, akik elengedték a büntetést. A nő azt mesélte a Daily Mailnek, hogy mikor felhívta az önkormányzatot a telefonkezelő "röhögésben tört ki". De egyébként ők is sokat nevettek a képeket látva.

A büntetés egyébként úgy volt 90 font, hogy eleve 60 font lett volna, de nem fizettek 30 napon belül. Úgy, hogy miközben a maszkot és válltáskát viselő pólós nőt júniusban kapták lencsevégre, a büntetés csak a múlt hónapban kapta kézhez a házaspár.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!