Az eset több mint 30 éve történt, így sokkal nehezebb volt megtudni, hova tűnt a nő és a kisgyerek. A volt bébicsősz szerint happy enddel zárult az eset, ami egy félreértéssel indult.


Elképesztő történetet mesélt el egy nő TikTokon. A @seenasyouasked néven regisztráló felhasználó egyszer bébiszitterként tett egy meglehetősen vitatható dolgot – számol be a Mirror brit bulvárlap.

Mint a történetből kiderül, a nő több mint 30 éve, 1991-ben (akkor 20 évesen) bébicsőszködött egy ismerős családnál. Egyszer csak gondolt egyet,

Bár a nő említette tervét, mint kiderült, az anya félreértette a szándékát. Fiatalabb olvasóink kedvéért kötelességünk emlékeztetni, hogy ebben az időben még nemhogy esetleges online nyomkövető, de még mobiltelefonok sem voltak az emberek birtokában Így az eset különösen ijesztően hangzik, hiszen a szereplők sokkal nehezebben tudták elérni egymást. A helyzetet tovább nehezítette, hogy a nő elmondása szerint a gyerek szülei a szomszédjai voltak, így a vezetékes telefonjuk számát sem tudta.

A ma már ötvenes éveiben járó hölgy persze elismeri, hogy élete egyik legnagyobb hibája volt „elrabolni” a gyereket, akit eredetileg mindössze egy éjszakára bíztak rá.

Mentségül annyit hoz fel, hogy a kicsi nagyon élvezte az utazást. Mint meséli, voltak együtt állatkertben és a Hyde parkban is sétáltak, miközben a gyerek egyszer sem sírt, ő pedig rendszeresen etette és tisztába tette.

Amikor egy hét után hazatértek, az édesanya elmondta a bébiszitternek, hogy félreértette a tervét: amikor azt mondta neki, „rendben”, azt arra értette, hogy jön a gyerekért, amikor a nő Londonba indul, nem pedig arra, hogy a kicsit is vigye magával. Szerencsére az anya hamar megkapta az első képeslapot, így nem esett pánikba, és a hatóságot sem kellett értesítenie. Később azt mondta, végeredményben nem bánta, hogy volt egy szabad hete a gyerek nélkül.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!