Még maga a sztár is tett megjegyzést a közönség álmatagságára. Azonban egyáltalán nem biztos, hogy ez akár Gallagher, akár a hallgatóság hibája lett volna.


A harmadik napra a Szigeten egy olyan sztárt vártak, aki 51 éves korára kétségkívül a legenda státuszba ért. Ez mit sem jelentett a Sziget közönség nagy részének, ugyanis közel annyi ember állt péntek este (ami általában az egyik legerősebb nap szokott lenni a Szigetek során) a Nagyszínpad elé, mint előző nap Azahriah koncertjén.

21:15-kor pedig megjelenik az ikonikus kabát, benne az egykori Oasis énekese, Liam Gallagher, elindul a Rock n Roll Star, és javában laikus közönség fogadta mindezt, a színpadhoz mérten erősen szellősen. Akik jártak már a fesztiválon, tudják, hogy a nagysátortól a színpad jobb oldaláig vezető úton bejutni akárcsak a széléig a Main Stage-hez szinte lehetetlen feladat, hiszen majdnem mindenki ugyanitt próbálja magát beverekedni, ez a mai napon egy egészen kényelmes begyalogolást jelentett.

„Persze, hogy állok hátratett kézzel, ezt majd 80 évesen is tökéletesen tudom csinálni” – szól az idézet magától a frontembertől, és az igazság tényleg az, hogy a színpadon a világ legpontosabb zenélésén kívül abban az értelmében semmi nem történik, hogy nincsenek (sosem voltak) táncosok, pirotechnika, óriási showelemek, hanem maga az Oasis legjava. Sokak számára valószínűleg rossz reklám maga Liam Gallagher neve az Oasis helyett, és ha azt nézzük, hogy sok eredeti Oasis tagból pont annyi van, mint a mostani AC/DC-ben is (ha Brian Johnsont teljes értékű tagnak számoljuk).

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!